27 November

Japp då var man märkt igen:) blev riktigt nöjd med den faktis, å det gjort inte alls lika ont som å göra på ryggen så det var jue bra:) här får ni iaf en bild på den!


Har även jobbat 4 timmar idag på björken å det var rätt så lungt...mer har jag inte hunnit med idag...på lördag far jag å mamma till luleå:)

26 november

Har varit på engelskan idag...sen suttit hemma, har hunnit skotta lite snö å lastat en folkrace bil...
Sen har jag hunnit förbi sanna å hälsa på, å sen var vi på husmans å käkade mat, riktigt gott med lax å potti:)


Får se va jag mer hittar på ikväll?!

Älskar dig nisse

24 November

Sitter å kollar tv nu...ååååh de är så tråkigt å bara sitta hemma...men skönt att jag fått nu jobb kring jul å nyår också:) så man får igen pengarna man missat nu....sen om jag å Lena kanske åter igen ska planera en thailandsresa i februari/mars nån gång så måste jag jobba på som fan för att åka:)

På torsdag ska jag tatuera mig:) sen på lördag kanske jag ska åka till luleå med mamma å shoppa lite julisar, sen på kvällen äre glöggkväll me mina favvo-tjejjer, länge sedan faktis som vi 3 gjorde nå tillsammans:)
   

Saknar dig nisse jätte mkt..men om lite mer än 2 veckor så får vi äntligen träffas igen:) älskar dig hjärtat!



Saknar mitt hjärta!

Jag är så otroligt glad att jag har dig nisse...du gör min dag så mycket lättare...älskar dig så det nästan värker ibland, och jag ska aldrig släppa taget om dig! Du är mitt allt sockerthjärtat, du är min sol i regnet!
   
Längtar efter dig
I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet jag tar fram
de bilder där du bara ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära!

Nisse det är du å jag mot världen vad som än händer, 6/9-08 då det blev VI låt det vara för evigt...Du är bäst hjärtat!

Mitt i natten inlägg om mina nära å kära!

Jag måste säga att jag är jävligt lyckligt lottad...har världens bästa familj, vänner som ställer upp i vått å torrt ! Utan er hade jag absolut inte klarat mig....

   
Bella du vet att du är guld värd som vän, jag vet att du ALLTID står vid min sida vad som än händer, och jag står vid din sida vad som händer....vet inte vad jag hade gjort utan en kompis som dig... har alltid roligt å får alltid roliga skratta med dig...vårat äventyr en lördag kväll till en by å en stuga ute i skogen bara för att du skulle få träffa P...men roligt hade vi...finns så otroligt mkt mer roligt jag har gjort med dig... Du är guld värd!
 
Min älskade lillebror som ibland kan reta mig till max, när jag som minst vill det...han kan verkligen reta mig å veta exakt när å hur....men jag älskar han ändå otroligt mkt! han kommer alltid vara min "lillebror" fast han är 20cm längre än mig;)

Pappa är en människa jag värderar mycket högt...han är den bästa pappa som finns å som går å få...det är av han jag har fått alla mina motorintressen...när jag va liten har jag alltid sagt "gasa, fortare, fortare" när vi åkt bil eller skoter...jag är pappas flicka, och har alltid varit det..det är sällan vi bråkar... älskar dig pappa!

Mamma är den person som förstår mig bäst å vet när jag mår dåligt...hon kan se det rakti igenom...hon vet bäst om mig, och jag kan inte ljuga för henne för hon skulle se det dåå! Trots våra enorma bråk å tjafs senaste året så har du alltid stått där å väntat på att jag ska komma å jag är glad att du gjorde det....det är så roligt också när jag vet att du tycker om nisse, att han är godkänd;)....älskar dig mamma trots allt!

Daniel jag vet att du ställer upp för mig i alla väder...du är en av mina bästa vänner.. å jag kan lita på dig till 100% å jag vet att saker jag vill ska stanna mellan oss, dom stannar mellan oss! 
 

Det var allt för mig!

Helgen som var:)

Ids inte skriva dess mer...men helgen har vart så jävla rolig..bara folk med samma intresse å lätta å prata med...ni får bilder istället eftersom bilder säger mer än 1000 ord!

   
   
   
 

Det var bilderna....några är lite suddiga......


Nisse de är du å jag mot allt..vad som än händer...älskar dig mest!

Harry´s

Nu har vi varit å ätit på harrys å det var gott...å inte så farligt dyrt....det blev iaf jag, belli, palle, jatko, å mallan:)

  
  
några bilder vart det iaf:)

Du vet att jag står här i alla väder å hjälper dig vad som än händer...å jag vet att du vet det...å det bästa är att jag kan komma till dig också om det är något.... vet inte vad jag hade gjort utan en kompis som dig!

Nisse det är du å jag nu å för evigt...älskar dig mest... 6/9-08 det är våran dag:) du gör mig hel hjärtat!

Fredagen den 14 November

Idag är det fredag, den skönaste dagen på hela veckan...engelska läraren såg att vi alla va trötta då sa hon att ja såklart det är jue fredag då brukar man vara trött:9 såå sant!....sitter hos belli nu...hon är i duschen å palle kollar tv...ska snart öppna en cider...sen ska vi jue upp å äta mat på "HARRY´S" ska bli gott å gå ut å äta....

Imån 05.30 åker jag till ske-å över helgen för konferans, det ser jag fram emot..var jue 1 år sedan jag träffade alla....så vi i ungdomsgruppen har nog en hel del å prata om:)

Älskar dig Nisse mest av allt det vet du<3

13 November

Har jobbat 13-16.30, sen for jag på handla alvedon å sen på dojjan en sväng å prata me belli...sen hem å laga mat:) stekt potti å korv vart de:) å JULMUST:P
Har slagit på bastun så den är varm på en halvtimme...ska bli riktigt skönt å basta var som ett tag sedan.......
Imån har jag bara enegelska på morgonen sen vette fasen va jag ska göra.. på kvällen ska jag iaf ut å äta me belli å nåra till....sen på lördag morron far jag till ske-å på bilspiortsutbildning med över norra å några från klubben:) det kommer nog bli rikitigt roligt:)

Saknar mitt hjärta nå så otroligt mkt....vill ha han nära nu på engång.....


 
Jag å belli:)

7 November


Du får mej att må så jävla dunderbra,
du är det finaste jag vet och du är underbar.
Du och jag mot hela världen, bara vi och inga andra.
Ser in i dina ögon hela kroppen blir varm,
när du kysser mej på halsen, när du håller om min hand.
Hoppar du så hoppar jag , gråter du så gråter jag.
Jag lovar dej jag kommer aldrig lämna dej,
du är bäst i hela världen och jag älskar dej.

5 November

Har vart ledig från jobbet idag! sköönt...har haft 2 engelska lektioner som är mindre roliga, men det gick väl:)
Sen har jag varit å ätit på kina med pappa å conny, mums det va gott:p

Sen har jag å belli vart å svängt runt lite:p han fara på dollar store, jysk....har köpt nya jul gardiner till nisse pöjken:p sen å kolla palle´s hockey macth, men vi for i andra perioden, men dom vann med 6-3:) Sen for vi hem till belli å kollade efterlyst å början till insider....

Alltså tiden går så otroligt fort, idag äre 2 månader sen jag å nisse träffades första gången:) å imån äre 2 månder för oss:) å mina känslor växer bara mer å mer för varje dag som går...
Nisse jag älskar dig mer än allt, mer än alla stjärnor på himlen...du är mitt sockerhjärta;)

Första bilden på mig å nisse tillsammans:)


Saknar dig hjärtat!

åååååååh det var verkligen en pina å åka från nisse i söndags...efter en hel vecka hos han....tårarna kom när jag satte mig på planet:'(.....saknar han redan hur mkt som helst....vill vara nära han nu å hela tiden.....hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi träffas nästa gång....
Åååååååååå jag är så kär..har nog aldrig haft sånna här känslor för nån....han är verkligen så perfekt för mig som en kille kan bli....helt underbar på alla sätt å vis!
   
 
Haha ja alla bilder blev inte dom bästa.....men vi hade roligt när vi fotade bildern:p
Nisse jag älskar dig så otroligt mkt så jag finner inte ord till det, du är bäst mitt sockerhjärta;)

RSS 2.0