Telefon samatal;)

Jag har pratat nästan 2 timmar i sträck med N, för ingen av oss ville lägga på..men till slut va han tvungen för han skulle kolla på tv:)...men vi har nog pratat över 3 timmar sammanlagt idag:) men jag blir inte less heller på å prata med han.. han är lika gullig i telefonen varje gång:) ååååååh va jag längtar tills på fredag, å jag vet att han längtar lika mkt å få träffa ett äkta NORRLANDSTROLL(det är han som döpt mig till de)...
N, Du kan få mig att le en hel dag med dina ord å din röst och ditt leende!
Du är bäst!

Ja idag har jag jobbat som vanligt...men nu är helgen över...engelska imån, senjobb 13-20...alltså jag har bara 2 skift kvar denna vecka nu sen drar jag:)


Ändrade planer!

Det blir inte att sanna följer med till stockholm, tråkigt! för det fanns inga flyg från gällivare, kiruna eller luleå på torsdag:(
Så jag åker ner själv på torsdag kväll med tåget å är frammer i stockholm vid 11.. då kanske kusin marcus kommer å möter mig så jag slipper gå själv:) sen åker jag hem på söndag kväll med flyget till gällivare:)


Sitter å pratar med N på msn han är så roligt å prata med..tror vi hunnit prata 5 gånger i mobilen idag, ja vi är beroende av att prata med varandra! Men nästa fredag så träffas vi ÄNTLIGEN...jag längtar så jag vet inte vilken ben jag ska stå på.. Tänk att man verkligen kan längta å sakna såhär mkt efter någon man aldrig träffat;)
Du är så underbar! 




Güle güle

iiiiiiiiiiiiiiih;)

Som sagt så far jue jag å sanneli till stockholm nästa torsdag.... å jag längtar som en tok.. det ska bli jätte roligt:)

Jag får sånt otroligt pirr å mysig känsla i hela kroppen när jag pratar med dig:) jag ler varje gång jag får 1 sms av dig, varje gång jag ser att de är du som ringer till mig...å när vi pratat klart å lägger på så längtar jag redan till nästa gång då vi ska prata.... jag trodde inte man kunde känna så här för en person som man bara sett på bild och i webcamera..men det går, jag har fått bevis på de! jag kollar på bilderna på dig flera gånger, läser dina sms flera gånger!
Men snart träffas vi, N;)


Tänkte visa er lite turkiet bilder nu.....

  
 
  
 
En av mina bästa vänner i alanya,

seni çok özledim Erdinc!
  
 
  
  
Lite ego bilder vart det också:)
Jag fotade inte så mkt bilder med min egen kamera..ska försöka sammla ihop alla bilder:) så ni får ser mer:)



Alanya 2006, 2007, 2008 2009?



Puss tjing från Norrlandstrollet:)


Hemma i kalla sverige:S

Ja nu har jag vart hemma sen måndag natt...hunnit jobba 2 dagar...det va lite tungt å jobba men men det går också bra:D
Imån är jag ledig:p ska nog en vända på stan och kika lite..

Turkiet har för det mesta varit helt toppen..var otroligt roligt å träffa alla igen! mer berättar jag sen när bilderna kommer in:)

Åhhhh va jag längtar tills jag å sanna ska fara till stockholm:)

Hemfard ımon!

Imon far jag hem tıll sverıge ıgen.. och det faktıs blı jatte skont:) alla andra lıgger och sover nu for vı ska upp tıdıgıgt ımon men jag sıtter vaken....ska snabbt forbı albatrso och och saga hejda:) Veckan har gatt otrolıgt fort...hoppas det gar lıka fort ıgen...for den 4/9 aker jag pa nasta lılla semetser:) som ocksa kommer blı jatte rolıg:)


güle güle

Varmt!

Merhaba!
Det ar valdigt varmt ute nu.. Igar var det mulet, men ıdag kom all sol som ınte va ıgar! har legat pa staranden en stund sedan vıd polen:) Men jag langtar hem tıll svensk mat! Ar vsa less pa hotellets ackel mat.... men pa mondag far jag forhppnıngsvıs svensk mat!


Snart far jag och sanneli pa en lıten trıpp tıll stockholm och nynashamn:) det ska blııı sa rolıgt:)

Nej nu ska jag ta och ga tıll varat hotell rum, ar lıte trott...maN bır saaa trott av varmen:)


Saknar dıg, N:)


Güle güle

Merhaba!

Ja nu ar jag har ı alanya...och det ar varmare an nagonsın... pa kvallen ar det typ +30 grade och pa dagarna annu varmare:) Ikvall sa for vı se vad som hander. jag och cıccı va ın tıll anlanya ıgar och kollade laget!  ja
Jag upptaderar battre nar jag kommer hem pa mandag natt eller pa tısdag:)

güle güle

Idag drar jag!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN kan jag säga att idag far jag till älskade alanya!
Sanrt ska vi väl börja fara mot luleå och sedan skellefteå flygplats:) Det ska bli så otroligt sköönt å komma bort 1 vecka!
Så detta kanske blir sista inlägget på 1 vecka.. om jag inte lånar en dator där nere:)

Nu drar jag från Gällivare, Norrbotten och Sverige till varmara breddgrader Alanya, Turkiet:)

Vi synes den 25 augusti eller senare;) Ni kan jue alltid skicka ett sms om ni skulle sakna mig allt för mkt:p


See you all!




Imån drar jag:D

Ja äntligen äntligen så kan  jag säga att miån vid den här tiden sitter jag på planet påväg till alanya:) jag har räknat ner från hela 39 dagar:) och nu far jag:)


Jag har trott att man inte kan sakna någon som man aldrig träffat, men det ka man! Jag lovar. jag saknar dig:) men den 4 september får jag träffa dig. å vi båda längtar efter de;)

Nej nu ska jag nog hoppa under täcket...ska kliva upp vid 10 imån så jag hinner slänga nmer de sista i resväskan:)

pusstjing:)

1 day left:)

Merhaba
Nu ä det bara 1 dag kvar. imån lämnar jag gällivare för älskade turkiet och alanya!
hela min packning ligger nerslängd i väskan..så ikväll ska jag packa på allvar å det ska inte packas upp igen:)
Sitter i lillebrors rum nu och laddar ner musik så jag har musik till in resa:)

Igår var jag på folkrace banan och hjälpte till i sekritariatet:) det var faktis roligt. men det hade vart mkt roligare om jag hade fått köra:) Men men!


Nej nu ska jag ta å börja fortsätta packa, sen kommer väl maten...vi ska beställa pizza:)

Seni çok özledim!


3 days left!

Ja nu äre endast 3 dagar kvar å det går fort:) Har packat ner det mesta i resväskan nu som jag ska ha.  det sista packar jag ner på söndag kväll eller måndag morron!

Har varit på stan idag med cicci efter att jag slutat jobbet, köpte skavsårs plåster och mat till leo och bertil:)


http://www.youtube.com/watch?v=pvZ4M9YavB8 Lyssna på denna låt. Tycker den är jätte bra!


Var jue och solade igår. nu har jag lite färg iaf! Nu bränner jag mig förhoppningsvis inte lika lätt i turkiet:)

Nu ska jag göra nå vettigare! pusshej

4 days left!


Merhaba!
Endast 4 dagar kvar nu! iiiih
Packningen den tar sig sakta men säkert. Nu är allt jag VILL ha med mig tvättat, sen ser vi jue om det blir att jag tar med mig allt också:p å så lär det inte bli. För då kommer jag inte få plats me nå grejjer när jag åker hem om jag handlar! Klockan 7 ska jag och sola me mamma på lassa. Sen ska jag vila från solningen iaf imån å sen kanske jag far 2 gånger till. iaf 1 gång till ska jag väl hinna med:D

Och idag har jag hämtat min nya cyckel å den är jätte fin:)
 

Imån jobbar jag 06.15-13 efter det MÅSTE måste jag på stan å inhandla det sista innan jag far.. för jag hinner inte annars. På lördag ska jag ut på folkrace banan och hjälpa till. Å sen far vi på måndag!



Hejdååå

5 days left!


Merhaba
Ja det är endast 5 dagar kvar tills jag lämnar sverige, och far till turkiet, alanya! Och jag har tagit fram väskan och lagt i lite av dom kläderna jag ska ha med mig:D cicci har också vart å hämtat lite kläder av mig. Ska starx och sola på mammas jobb. Ska sola även imån! Måste nog en vända på stan imån också så att jag kan inhandla lite små saker.


  


Och mina skattepengar har även kommit idag! gissa om jag blir gld sånna gånger att jag betalar skatt:p så nu har jag fått lite mer fickpengar till turkiet.

Har även vart på eriksson och kollat på en ny cyckel eftersom dom korkade människorna som klipper gräsmattan utanför oss har kört över min andra. men fick iaf pengar så jag kunde köpa en ny. fick lägga till 1000kr. Den är jätte fin mina nya. Kan sätta in en bild imån när jag hämtat den:)



Merhaba!

Ja idag har jag jobbat ett kort skift...men det va ganska skönt...hann ändå göra rätt mkt på jobbet plocka tvätt, göra kvälls mackorna, duscha dom som skulle duschas, laga mat å små plocka lite:)

nu sitter jag här hemma å funderar om jag ska orka ta fram min resväska å börja slänga ner saker i den....



Only 6 days left! Seni çok özledim


6 days left!

jaaaaa...imån/idag när jag kommer hem från jobbet så ska jag ta fram min resväska å börja slänga ner lite grejer....å det är bara 6 dagar kvar, fatta att jag väntat sen början av juli på att vi ska åka..räknat ner dagarna...har egenyligen längtat redan sedan förra året då jag åkte hem tills i år då jag ska åka.....


Å va faan gör jag uppe vid den här tiden...jag borde sova...men inte fan kan jag de:S lite jobbigt... å känner mig knappt nå trött heller.....vill bli trött å somna.....





7 days left!

Japp om 1 vecka så lämnar hag gällivare...men bara för 1 vecka...det ska bli såå sköönt:)

helgen har vart bra...lördag så firade vi belli, å vi hade roligt...men va så jävla mkt folk i öltältet, och det blev en rätt tidig kväll... jag kom hem vid 1-halv 2.... 
Ni får lite bilder istället, en bild säger mer än 1000 ord:)

  
   
   
  
 



kl. 15 börjar jag å jobba...men nu äre bara 3 skift kvar så far jag till turkiet:D så nog ska jag klara av att jobba:) jag får jue pengar å det behöver jag till min å sannas stockholms resa i september:) den längtar jag också till speciellt mkt..men det kan jue ha sina anledningar;) ja det är just dig! som jag vill träffa, men även kusinerna å faster!


hejdåååååååå

9 days left!

nu äre bara en siffrigt:p alltså 9 dagar kvar....tyckte det var nyss jag bokade resan å allt....

Idag äre utgång som gäller....vi ska fira belli å ronny! hoppas det blir en super rolig kväll iaf...ska på stan snart å fixa lite grejjer inför ikväll....det blir nog bra detta
...


Jag har jue mina tjejjor så det ska nog inte bli annat än en kanon kväll:D




pussheeeeeeej

10 days left!

Ja snart snart snart så är jag i mitt älskade alanya! Längatar mer för varje dag!

Har jobbat idag å det gick bra...har haft rätt så lungt men ndå inte...finns alltid nå å göra:)


åååh jag blir så glad när jag ser att de är du som ringer eller skriver sms åt mig:) du kan verkligen få mig att bli glad och sväva på moln!



Nää nu ska jag dra....vi får höras!!!!!!!!




11 days left!

iiiiiiiih det närmar sig:D....nästa vecka nån gång ska jag ta fram min resväska......


Och det blir att jag å sanna far till stockholm första helgen i september:) det ska bli såå roligt:D jag längtar redan, och jag vet nån till som gör de;) iaf på att jag ska komma ner...hahah

Har jobbat idag som vanligt! Nu är det bara 5 skift kvar sen är jag ledig 2 dagar å sen åker jag till turkiet.........


nää nu ska jag draaaaaaaaaaaa....

Busshaveri:(

Pappa ringde nyss å sa att våran buss har pajat:( så nu lär det nog troligast inte bli någon tävling i luleå för våran del....för vi har inget boende...å jag tror inte min pappa är så pigg på å börja dra bil å släp dit....aja de är jue ett tag kvar... men de är iaf tråkigt:'(

Har duschat nyss... ska klä på mig å de sanrt...sen senare ikväll ska jag till bella...

13 dagar kvar!

14 days left!

Det närmar sig, gud såå roligt:)


Snart så är jag där!


Sen planerar jag å sanna en liten resa till stocholm eventuellet i september:) hoppas hoppas!


Å jag är ledig imån å gud så skönt! Ska till bella på kvällen men annars vet jag inte va jag ska göra.....bara njuuta av min endags ledighet...

nää nu får de räcka...jag har ingen fantasi....

Har´bra från norrlands trollet

16 days left!

JA  tiden bara rinner iväg å nu äre bara 16 dagar kvar...ja de är verkligen PERNILLA JUSSI som längtar ett gäng....vill bort härifrån......åsså kan jag jue använda mina sommarkläder å allt jag har i min garderob....

Jag jobbar jue idag men jag är hemma på rast nu...slutar 22.15 ikväll! Lite tung men det ska nog gå bra:D

nää nu ska jag ner i köket å fixa mat åt mig å cicci...det blir kyckling i curry sås å ris:)


Nu beger jag mig/ Norrlandstrollet;)

   

RSS 2.0