Jobbet!

Sitter på jobbet, har börjat kl 6 å jobbar till 15...har inte så mkt att göra för tillfället så jag sitter här vid datan!
Var jue ut i helgen, var inte tänkt men cicci hade ingen anna å gå med förutom micke å hans polare.... Men vi gixck aldrig in på krogen vi for å åt pixxa istället:) vi hade rätt så roligt hemma och min bror var hur rolig som helst
- Pernilla du är så full
- näe det är jag inte har bara drucikt fyra cider
- men du måste vara de för jag ser att du har 4 ögon! hahahahahaha
Ja många skratt fick jag iaf:)

Saknar mina små guldkorn som har farit på semester:( har jue ingen å busa med!

Jack och Tyra på ms meet

Nisse du är bääääääääääst

Utomhus badet:)

Jack ringde igår och frågade om jag ville gå med han på utomhus badet i malmberget....självklart ville jag de, det är flera år sedan jag har varit dära:)

Mitt guldkorn utanför badet i väntan på att bussen ska komma!
Han och tyra åker söder ut imån med moster, ante, sophie och clint har åkt igår...så jag kommer inte träffa mina guldkorn på jätte länge!

Till helgen är det marknad och jag jobbar och lillebror fyller hela 18 år! SKa på stan imån å kolla nån present åt han...

hejs svejs.....

 JAG ÄLSKAR NISSE MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN

Kvälls öppet på stan

Har vart på stan med cicci och kollat lite när affärerna haft öppet, hittade bara en såndär huvudmassage gre till mig å mamma hur skön som helst:) Har nyss masserat huvudet på pappa:)

Det va nån som lämnade en komentar i mitt förra inlägg, men jag vet inte vem de var? och om du person slutar 22 augusti så kan du följa för vi har tänkt åka kring 23-24 augusti:)

nää nu ska jag fortsätta kika runt på internet:) hejdå!

Snart börjar de smidas planer:)

Sitter på jobbet, ska starx iväg och göra en insats hos en gubbe...  slutar 18.30 så de är ett kort skift idag.... men det ska nog går bra de å:)

Som sagt så börjar det smidas planer snart igen med Lena, en utlandsresa i augusti skulle sitta fint:) och mest troligt blir det nog så....hade vart roligt och få med någon fler dit:)


Nä nu ska jag dra hejs svejs

Nationaldagen och 9 månader:)

Idag är det sveriges nationaldag!
Ska fara ut på folkracebanan på ett tag eftersom de är licenstagning där ute, och jag ska väl vara där å hjälpa til lite granna...är skiit trött eftersom att jag har jobbat natt!

Det är även 9 månader för mig å nisse å de känns helt underbart! Är kärare än någonsin, han är verkligen bäst på alla sätt....älskar han över allt annat på denna jord...
Nisse du är underbar<3
   
6/9-08 forever and always!

RSS 2.0