Idag drar vi!

Håller på å packa som en galning, vet iaf va jag ska ha för kläder på mig ikväll...sen har jag packat ner mer skor och kläder... när jag kört med bilskolan å lena har vaknat...så ska vi på stan och göra lite ärenden! 18.40 går vårat tåg mot luleå kalaset, och alla är så taggade..... vi kommer  nog få riktigt roligt:)


Luleå here we come!

Shopping!

Har varit å shoppat lite på lindex idag på min rast...det blev 3par trollor, 1paraply å en väska....har kollat på väskan tidigare men nu köpte jag den, desutom var den på rea för att dragkedjan inne i själva väskan var trasig så då tog jag paraplyt som inte kostade mig något:)
   

Kalasbiljetten är fixad:)

Så nu har jag bokat biljetten till luleå kalaset...gud så jag längtar..bella hade också bokat, så nu är det bara lena kvar...och lina föööööööööölj, hade vart skojj:) längtar som bara den å är taggad till 1000!

Färgade föresten håret mörkare igår.....

Svart/brunt vart det:)

Föresten bilderna finns på min facebook för dom som vill se:)

Ännu en dag på jobbet:)

Sitter på jobbet nu har börjat 10.30, slutar kl 8 ikväll...har inte så mkt att göra föräns kl 12 då jag ska på rast avlösning... jobbar nu 7 dagar i sträck sen så åker jag på luleå kalaset nästa helg..å som jag längtar dit:)

Kom ju hem från piteå på onsdagkväll, och jag har haft det så skönt och roligt där...har badat på tropic badet, åkt vattenskoter, solat, hoppat studsmatta, varit en sväng till luleå... och bara umgåtts...det var verkligen guld att få fara dit, skönt att komma bort från gällivare ett tag:)
Bilder från pite kommer senare!

är i luleå!

Sitter på buss stationen i luleå å har lånat en dator:) bussen till piteå går 9.50 då kommer farbror min och hämtar upp mig där och så far vi till deras stuga.... sedan får jag se vad dagen har att erbjuda:) ska träffa en gammal klasskompis också men jag vet inte riktigt vilken dag det blir!
men som sagt jag har mobilen med mig och vill ni mig nå så RING:)


Nu var födelsedagen över!

har haft en jätte bra dag:) fått fina presenter, det bästa var såklart ipod:en av mamma pappa å nisse! men de är fan inte lätt å flytta över låtar till den men nu har jag löst det:)

06.47 drar jag till pite, då går tåget till luleå sen med buss vidare därifrån.....kommer hem på onsdag igen! vill ni mig nå så är jag bara ett telefonsamtal bort:)

fans skiiit

Har lyckats slå feel pinkod å hittar inte pukkoden:s så jag har ingen fungerande mobil för tillfället!

Tävling

Jag deltar i en tävling i johannas blogg, hon som fotar på profoto hät i gällivare:) http://profoto.blogg.se/  , gå gärna in och kika på hennes blogg hon är skiit duktig å fota:)

Snart kommer belli å hämtar mig å vi ska på onsdagspuben på nex:)
har jobbat idag 1.5timme på fjällsippan å 4 timmar på alpens dc eftersom jag har varit disponibel hela dagen!

pusshejs

RSS 2.0