5 dagar kvar

ja vi far verkligen snart:)

Har jobbat 2 timmar på förmiddagen, sen har jag haft engelska, å nu om 20 minuter ska jag fara å jobba igen till 21.15...

imån far jag å pappa till kiruna ska på coop å kolla lite...sen skjustar han mig till flyget:)...
så imån får jag träffa min nisse igen:)

6 dagar kvar

Idag har jag varit å ätit thaimat på andra sidan med mamma, sophie å gullisen clint....sen har jag varit på engelskan, sen hem slocknade på soffan ett tag...for till lars å sussi å hämtade thai pengar, sen till ante å sophie å hälsade på men de va bara tyra sophie å clint hemma...tyra fick sin present som jag lovat henne flera veckor...hon fick även tatueringar, så nu har hon 5 nya tatueringar på kroppen:) sen fick jag mysa lite me clint:)

Nu är jag hemma å bara slöar å kollar tv...sak verkligen försöka göra sista rycket nu me packandet..kommer väl knappt ha tid imån å göra nå när jag jobbar å har engelska....



Nisse<3Pernilla

7 dagar kvar!

Ja nu är de endast 7 dagar kvar tills jag å lena far till thailand... idag har vi varit å hämtat ut våra thailändska bath på banken å så har vi beställ tax free varorna som vi får då vi åker hem:)
Jag började packa igår å jag har nog fått me rätt mängd kläder å så, sen ska jag handla lite små saker också:)

Ska och jobba 3 timmar på tranbäret idag 13.30-16.30, efter de ska jag nog knalla till dollarstore:) undra va jag ska äta ikväll, är jue bara jag som ska äta!

Nu ska jag glo tv innan jag ska börja gå till jobbet! Tjing

Klart:)

Så nu har jag renskrivit engelska uppsatsen, skrivit klart ett brev på engelska å tränat till ett litet test jag ska göra imån:) annars har jag inte gjort så mkt mer sen jag kom hem fårn jobbet...kollat beck på 4an, å kikat runt lite på datan,...har även hunnit boka biljetten från kiruna till arlanda, så pappa kör mig på fredag dit, innan ska vi in på coop å kolla om dom ha trådkorgar som jag kan sätta in i min garderob så jag får lite bättre ordning, sen kanske vi far in på öb en sväng:)

Jag vill att det ska bli fredag så jag kan krama om nisse, saknar han skiit mkt...som vanligt;)....
Jag vill att det ska bli 3mars så jag å lena får sätta oss på planet å åka till thailand:)

Imån ska jag på engelskan, sen ska jag å sola om jag inte åker på å jobba.....sen MÅSTE jag verkligen börja packa så jag hinner packa upp å ner i väskan några gånger för att se va jag ska ha med mig;) de är ganska roligt å packa, iaf när man ska fara utomlands:)

nä nu ska jag hoppa i sängen, är ju trött fast jag sovit l'änge, men de måste vara för att jag fått friskluft å motion utöver de vanliga...har jue promenart rätt mkt på dom 3 dagar jag jobbat:)

Godnatt

22 Februari

Har nyss varit å jobbat ska å jobba igen på 45 minuter....Pappa ligger å sover här i soffan...

När jag kommer hem så måste jag verkligen göra klart 2 engelska uppgifter, börja kolla vad jag ska ha med mig, sen ska jag också boka biljetten till stockholm...å de blir nog från kiruna:D

Nisse jag älskar dig!

20 Februari

Sitter å kollar tv nu..har duschat nyss, börjar jobba kl 4, ska bli skönt å få jobba faktis..har jue inte jobbat på jätte länge...ska jobba imån å på söndag också:) hoppas jag får jobba nästa vecka också:)
Ska kanske å sola på söndag så å 2 gånger till nästa vecka så jag har lite färg innan jag far!

Måste göra klart lite engelska saker också men de hinner jag göra ikväll eller nå:)

Endast 13 dagar kvar!

ja fatta att de är nu endast 13 dagar kvar tills jag å lena drar...igår började jag skriva packlista, å så har jag varit å solat på kvällen:) imån eller på fredag ska jag hämta väskorna från mamma för att se vilken jag ska ha:)
 
http://www.ving.se/book/bookMatrix.aspx?hotelid=51924&resortid=886&itemId=51924 Där kan ni gå in å kolla på mer bilder å info om hotellet vi ska bo på:)
Jag har även bokat biljetten för hemresan stockholm-gve då jag kommer hem...ska försöka fixa billjetter till stockholm nästa fredag också:)

Nisse jag älskar dig mest!

16 februari

sitter å kollar tv nu.... de är lipstick jungel....

Jag har jue varit nere i stockholm/nynäshamn ända sen torsdag...kom hem igår kväll!
Torsdag: Vi startade vid halv 7 från gällivare, var i piteå efter 9 nån gång...vi skulle lämna pappas skoter där för dom har monterat turbon.... sen fortsatte vi ner till ö-vik där vi fick middag av ciccis mormor å morfar....sen fortsatte ner mot stockholm..var där nere vid halv 11 på kvällen...nisse kom och hämtade mig där...vi skjutsade micke å cicci till globen sen for vi till nynäshamn...å jag somnade nästan direkt!

Fredag: Jag klev upp vid halv 10...duschade å gjorde mig i ordning för att sedan ta tåget in till stockholm och möta cicci för en shoppingrunda...vi känkade först lite på burger king....sen for vi å shoppade...vi båda fick med oss lite...vid halv 5 så kom nisse, marcus å jim å hämtade oss å  vi for till faster där käkade vi pizza....sen vid halv 11 på kvällen så for vi in till stan för en lite runda på krogana....det var jag, nisse, marcus, jim, faster, håkan , frida å pappa som for in....men jag säger bara vakterna i stockholm tror dom är nåt bara för att dom jobbar som vakter i huvudstaden, jävla idioter!

Lördag: Vi klev upp före 11, vi sov allihopa hos faster å håkan...vid 12 började vi bege oss mot nynäs...först va vi in till stan å lämnade fridas nycklar som hon glömt....sen for vi på vega å åt mat...sen vidare till nynäs..var å lämnade av jim å marcus hemma hos jim..sen for vi snabbt hem å bytte kläder hos nisse å fortsatte ner till mantorp å kollade när han raceing polare tävlade i ett 24timmars bilrace....var roligt å träffa dom:) sen for vi hem till nynäs..
..
Söndag: jag klev upp före 5 på morronen och gjorde mig i ordning...sen skjutsade nisse mig till faster...å sen for vi iväg vif halv 7...de är alltid lika jobbigt å lämna nisse....vid halv 1 tiden så var vi framme i ö-vik för att får lunch...sen fortsatte färden å nästa stopp var i piteå där vi hämtade pappas skoter...var hemma i gällivare vid halv 11...



om 15 dagar åker jag till thailand...det har verkligen gått sjukt fort sen vi bokade resan:) innan de ska jag ner itll nisse å hjälpa han lite med flytten och såå:)

11 februari

igår va jag till kullen å hälsade på ida å antes sötnos:) så jäkla söt va hon, hon sov mest när jag va där...

En bild fick jag också på lilla Ella:)

har varit på engelskan idag...sen har jag varit på stan å köpt ansiktskräm...


ska förbi ante å sophie snart å hämta deras små dvd skärmar som jag ska låna när vi far till stockholm, sen måste jag packa lite må saker som jag ska ha med mig:)


20 dagar kvaaaaar:D

9 Februari

ja jag ser jue att de är några som läser min blogg iaf... fast den kanske inte alltid är allt för intressant... ni kan gärna lämna en komentar så jag får veta vilka som läser:)

det närmar sig me storm steg...de är bara 22 dagar jvar nu...å de va över 50 dagar kvar när jag å lena bokade resan å började räkna ner...
http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=mar&d=3&h=23&mi=50&t=Thailand-t552009&yn=Penni&c=bu&mc=2
Här kan ni hålla räkningen om ni vill, å förlja våran nedräkning dag för dag:)

Mest troligt så blir de så att jag följer med pappa på torsdag ner till stockholm...ska bli roligt å träffa nisse igen:)

Nä nu ska jag gå å måla lite, nisse är så nyfiken va jag håller på me till alla hjärtans dag;)


Jag å bella i lördags:)

7 Februari

Om typ 15minter eller nå kommer nog elin å då ska vi börja bege oss mot jokkmokk å marknaden....

Blir kanske utgång ikväll med belli....får se:)

24 dagar kvar tills jag å Lena far till thailand..fan tiden går så fort...de är över 1 månad sen vi bokade resan...igår kom taxfree katalogen, jag å pappa har kollat lite i den...ska kolla mer i den nu i helgen sen så ska lena å hennes mamma kolla i den:)


Nisse jag älskar dig mest av allt!

5 Månader

Hjärtat de är 5 månader idag..tänk va tiden går fort... att allt kan ändras till något så underbart:)
Nisse jag älskar dig otroligt mkt så jag kan inte beskriva.
Du är mitt sockerhjäta och jag är beroende av dig!
6/9-08 då du och jag blev VI, förevigt å föralltid<3

Hold my hand and let me know that you feel me too

Look into my eyes and tell me

Baby I love you

You'll never get wet

Cause I'll be your umbrella

And we can make it through any kind of weather

If you step up

I'll step up

Boy

Cause I'm trying to be with you forever


3 Februari

kom hem från hjärtat mitt på söndag kväll... å de känns verkligen inge roligt, men jag har haft så roligt där..bara myst å umgåtts lite med hans släkt som är helt underbara:)
Vi firade jue nisse i fredags me mat å tårta och så fick han presenter av sin släkt...
  
1. nisse i ny skjortan han fick av mig  2. mina 2 tårtor å mina bullar jag bakade 3. nisses farfar, jessica och nisses faster
  
1. Lasse, Anders, Petra  2. Nisses farmor och Andreas  3. Nisses mamma

 

Jag å hjärtat:)
Du är det bästa jag har nisse... är otroligt glad över att jag har dig!


28 dagar kvar tills jag å lena är i värmen:)


RSS 2.0