Flytta grejer!

Snart kommer pappa hem då ska vi föra sängen och tvn å byrån till lägenheten... å lite andra små grejer!

Så snart flyttar jag, gud så härligt det ska bli...egen lägenhet:)


Lägenhets fix!

har vart i lägenheten nästan hela em igår...förutom den timmen jag å mamma var iväg å sprang gve rör på sig! har tapetserat i sovrummet...eller de är uven som gjort de:) snart ska jag fara dit på fortsätta plocka å städa å kanske börja hänga in kläder å så:)

Det ska bli så otroligt roligt att flytta till eget:)

Jag lägger in bilder när allt är klart:)




Flytt!!!

Nu ska jag ta de stora klivet in i vuxenlivet, ska flytta till eget..... så inom den närmsta månaden har jag mest troligt kanske ny adress:) har börjat plocka ihop lite av mina kläder, sängkläder å handukar:) imån ska jag å köpa kartonger å rengörningsgrejer så man snart smått kan börja städa lite i lägenheten...sen ska de tapetseras å sättas lister:) så kan jag börja flytta in sen:)
Gissa om jag längtar:)

Ska snart fara på jobbet...jobbar 13-22.15!


Nu har jag varit hurtig igen;)

jag å mamma har varit å cyklat broarna runt idag...tog 1timme å 15 min tyckte jag gjorde de bra trots att jag har en cykel som mest är gjord för skogs å bergs cykling....å den har breda däck!

Har ätit korvsoppa till middag idag:)

 


första tävlingen avgjord!

idag har team jussi kört årets första tävling å de är med blandade resultat.....
Pappa kom 2a i afinalen, micke 4a i bfinalen å jag 5a i damernas afinal....
Jag är väl inte jätte nöjd med min körning men vafan....jag tog ju mig runt iaf:) nästa tävling är 11 juli, bara börja ladda inför den....ganska mkt plåt jobb på min å mickes bil men men!

Mitt charmtroll!


cykla:)

på ett tag ska jag fara iväg å cykla broarna runt med mamma å uven.... jag kan säga att de är år å dagar sen jag ens hade en hjälm på mig och minst lika länge sen som jag frivilligt satte mig på en cykel för att cykla ca:2.5 mil:S men jag har ju börjat mitt nya liv nu å börjat träna å äta mer regelbundet!

Hoppas hoppas jag snart får veta om lägenheten:)


Jobb jobb å åter jobb...

Att gå fm måste vara de värsta som finns...iaf för mig, jag är så fruktansvärt trött när jag kliver upp...sen är jag alltid lite små seg å trött hela dagen.... har 2 skift kvar tills jag förhoppningsvis är ledig....imån är jag inne på skift 6 av 7.... imån jobbar jag 8-17 och fredag 7-17....i helgen kommer jag typ vara död....

Pärlan min kom hem i måndags å idag har jag bankat lite plåt å målat henne hel svart (dom gila ränderna kommer sen eftersom dom ska vara bredare än vad dom varit så var de enklast å måla svart först)


RSS 2.0