Cykelproblem

Jag la jue undan en cykel igår...det va samma modell som jag hade tidigare men andra färger och mönster...den gick i lila/vitt...men jag for dit idag och sa att jag inte vill ha den...eftersom jag hittade en mkt snyggare på intersport men den va i fel storlek..men dom kunde beställa in den:)
contessa_50
Detta är alltså den cykeln jag har kollat på...om jag inte nu skulle hitta någon som är likadan som den jag hade...
Denna blåa är en scott contessa 50 -09, det är lite andra växlar och annan dämpningssystem på denna än den jag la undan(och den jag hade)...får se hur jag gör, måste prata med pappa:)

Imån sätter jag mig på tåget ner till mitt hjärta...gud det ska bli så roligt å framför allt skönt att mysa med han några dagar...ska bli roligt å följa med när han ska tävla..och träffa hans raceing polare....

Hjärtat du är det absolut bästa som jag har, älskar dig!

Cykel stöld!

Min nya fina cykel vart stulen utanför jobbet i söndags....men har polisanmält det och ringt försäkringsbolaget så det är fixat å mest troligt får jag igen pengar för nästan hela cykeln:) så nån dag ska jag ut på jakt efter en ny cykel när jag fått pengarna...

Vart jue ut lurad på partaj i lördags av lina som lyckades övertala mig....men vi hade så jäkla roligt:) oplanerade utgångar brukar jue bli roligast:) så vart det denna gång!
   
 

Här var lite bilder sen i lördags...vart inte så många...

På typ en halv timme ska jag och mamma ut och kolla på lite hund grejer till Mira som vi hämtar nästa vecka:)

25 April

Har jue glömt och skriva att jag var själv med tyra på badet i torsdags...det va hur roligt som helst, hon va mer under vattenytan än ovanpå....hon sa "hejdå" och så försvann hon under vattnet....i omklädningsrummet fick hon en satsumas och salta kex....
När vi badat klart så kom sophie och hämtade så jag följde med hem till dom...jag och tyra målade lite med vattenfärger:)

Tyra målar lite:)

Myste också me gullisen Clint.. fick han å skratta jätte mkt...jag å sophie skrattade så tårarna sprutade...så gävla söt!

Saknar mitt hjärta hur mkt som helst!


Ont i axeln

Alltså jag har sovit på något konstigt sätt i natt så jag har skiit ont i axeln nu...i vissa lägen tappar den bara kraften och inte orkar....nånå får hoppas det blir bättre till imån:)


I Love you Nisse!

Resan bokad!

Har bokat resan ner till nisse nu:) nästa torsdag åker jag ner med tåget...eftersom det inte finns ngot flyg från gällivare och jag har inte möjlgheten att ta mig till kiruna eller luleå! Ska följa me nisse till anderstorp då han ska tävla...ska bli jätte roligt:) då får jag träffa alla hans racing kompisar!

Har jobbat 13.30-22.15 å de blir samma imån...just idag kändes de extra roligt att jobba..tjejen jag ska jobba med imån var där en stund när jag kom idag...hon tyckte de skulle bli jätte roligt att jobba med mig imån:) så det känns bra! jag måste säga att jag har jätte bra arbets kamrater på alla ställen jag är å vikar, det gör det extra roligt å jobba:)

Vill också säga att jag faktis redan saknar mitt hjärta...han är absolut det bästa som hänt mig...älskar han så otroligt mkt! Han är guld värd mitt hjärta:)
   
6/9-08<3

16 April

sitter i soffan och väntar på mat....
Påken har varit helt perfekt... for till stugan på skärtorsdagen kom dit vid halv 12 på kvällen...på långfredagen halv 6 på morgonen anlände stockholmsgänget(nisse, marcus, håkan, jim) vi har kört en hel del skoter och bastat och pimplat UTAN resultat...eller micke fick 2 st på pipmeltävlingen och jim fick en på fredagen....kom hem på måndag kväll..men hade mer än gärna stannat kvar...marcus, pappa, jim, håkan for tillbaka på tosdag förmiddag och har kommit tillbaka idag:) bilder kommer sedan när jag fått över alla bilder på min dator...

Nu vet jag va mammas vovve ska heta det blir en Mira, som vi ska hämta den 9maj mest troligt:)



Jag i stugan på påsken:)


Hundvalp!

Mamma ska skaffa hund och den är hur söt som helst...det är en blandning av finsk lapphund/Norbottensspets...
Visst är hon söt:)

Stugan ikväll

Ikväll far vi till stugan och vi kommer befinna oss där till måndag kväll nån gång:) kommer bli så underbart att vara i stugan...pimpla, köra skoter, grilla! och bara umgås:)
Nisse, marcus, jim å håkan är nu påväg hit upp med bilen, så dom kommer nog på morgonkvisten nån gång hit:)
jag tar med kamerna till stugan så jag kan fota lite bilder visa lite här i bloggen:)
Pappa skulle försöka sluta tidigare idag så att vi drar direkt när han slutar, de lär väl bli vid10tiden!

Nä nu ska jag försöka fixa något att äta:)

En av poolbarerna på Phuket Orchid Resort!

Kärlekesmums!

Har nyss bakat kärleks mum, det var 35st bitar! nu ska jag låta dom kalna lite sen ska jag stoppa in domm i burkar så vi kan ta med till stugan:) får se om jag orkar och hinner baka en sats till:)


Jobbar 15-21 idag...tror inte att jag har allt för mycket att göra:)


3 April

Ja nu har jag vart hemma lite mer än 1 vecka...men jag får ta å berätta de nån annan gång när jag har mer tid å insperation:) men jag kan lungt säga att det var den absolut bästa semestern jag haft någonsin:D

På ett litet tag ska jag och mamma fara på kina och äta...gott! Hon fick jue detta resturang besök av mig när hon fyllde år i januari, men vi har inte hunnit vara ännu å äta...så vi tar de nu....då slipper jag laga mat åt mig själv idag:p för pappa åkte till fjällen i morse och micke är hos mamma...

   

Heeeejdååå

RSS 2.0