31 Oktober

Snart kommer mitt hjärta hem från jobbet, han jobbar bara halv dag idag:) Igår bakade jag kanelbullar här hemma hos han...å dom vart skit goda...senare på kvällen kom nisses pappa å bee förbi å smakade på mina bullar, dom fick med sig en påse bullar hem också:)...idag äre jag som ska stå för matlagningen, får se va jag hittar på för gott å laga;)


Har jue satt upp gardiner hos nisse, såhär fint vart det..är riktigt nöjd:)

Sen ville mamma ha en bild på oss 2 tillsammans....vet inte hur många bilder vi fotade...men vi fick en ganska bra tillsluta iaf:)

Nisse jag älskar dig av hela mitt hjärta...du är det bästa jag har å det bästa som hänt mig:) Bara av att vara i din närhet får mig alldeles glad å varm i kroppen....du är mitt allt!

Lycklig:)

Vill bara säga att jag är otroligt lycklig! Jag har världens bästa å underbaraste pojkvänn som går å ha....Jag älskar nisse så otroligt mkt, du är bäst gubben min:)

Näää nu ska jag hopp i sängen, nisse ligger där å ser underbart söt ut som vanligt!

Är i stockholm nu

Ja nu sitter jag på stationen å kikar lite på datorn...har så otroligt ont i mina fötter efter att ha sprungit på stan...lite shopping har det blivit:) jag skriver sen vad å lägger upp bilder när jag kommer hem till nisse.... snart slutar mitt hjärta...då kommer han å hämtar mig så vi ska åka vidare till ikea:) hojja kommer inte våga titta på konto utdraget efter att jag varit å shoppat klart... hahah...men men lönen har jue kommit idag så lite kan man jue unna sig iaf:)

Nisse du gör hela min värld å min dag så mkt lättare...älskar dig av hela mitt hjärta, mer än alla stjärnor på himlen å mer än 1 varv runt jorden;) du betyder mer än allt för mig...'är så otroligt lyckligt att jag hittat dig å att du vill vara med en ibland lite knäpp norrläning;) men det är jue jag iaf.....
6/9-08 låt det bli förevigt!

Nu ska jag avsluta här så uppdaterar jag ikväll eller imån på dagen då jag är helt ensam.....haha


Packning pågår:)

Ja jag packar för fullt...för imån 06.10 så går flyget till stockholm, där jag ska shoppa på stan, sen kommer mitt hjärta å hämtar mig....tänk att imån får jag träffa mitt hjärta igen:)

Jag ska kolla nya skor å jacka imån iaf...sen hittar jag väl säkert lite annat roligt:) sen så ska vi jue på IKEA:)

Jag kommer mest troligt hem den 2 november...men ring mig om ni vill nå:)


Måste också säga att jag har världens bästa pojkvänn som jag älskar mer än allt annat...nisse du gör mig hel, skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig...du är mitt allt hjärtat!

Blåååååst är va du är!

Hahah mer blåst människa än dig får man leta efter...du säger att jag ska in på psyket, de är fan du som ska dit om nån! Va lite mogen för en gångs skull! Jävla Iq fiskmås!

Ledig från jobbet!

Idag är jag ledig från jobbet....å det är såå skönt...för sen jobbar jag bara fredag-söndag, för på måndag far jag till stockholm å nynäshamn:)... ska nog snart fara på dollar store en sväng å kolla om det finns nå roligt man kan köpa:) sen ska jag på jysk å kolla om dom har nå gråa gardiner....

Nisse jag älskar dig!




20 Oktober

Har vart på engelskan på morronen...sen for jag hem...å så har jag jobbat 14-18.15... nu sitter jag å kollar sjukhuset...

Har börjat på min lilla inköpslista till min å nisse's ikea tur nästa måndag när jag kommer ner...
Det är helt sjukt att jag redan saknar nisse fast det var igår jag for från han...men om 1 vecka är jag där igen så det känns rätt bra då iaf:) då ska jag vara där en hel vecka å få sova vid hans sida... när han är på jobbet kan jag pyssla på i hans lägenhet:) iiih jag längtar riktigt mkt....kommer bli såå fint å allt om jag hittar alla grejer på ikea som jag tänkt:)
Älskar dig nisse mer än ord kan beskriva, mer än alla stjärnor på himlen, du betyder allt för mig...är såå glad att jag har hittat dig å att du är min...som marcus(min kusin) sa igår..."ja pernilla det är jue tur att du har mig som kusin sånna här gånger"...för det är jue genom marcus vi hittat varandra....å det är tur att du satt på hans msn just den kvällen å skrev till mig...ååååh jag är såå käär:)

6/9-08 då du å jag blev VI... det är du å jag, så äre bara! Älskar dig, du är bäst!

Lämnar Gällivare, för Nynäshamn!

Japp idag far jag till min pojkvänn å tillbringar helgen där...det ska bli såå skönt å träffa han...
Imån är vi tydligen bjudna på middag hos hans pappa....lite nervös är jag faktis när jag ska träffa han första gången...hans farmor å farfar skulle också komma dit...ska faktis bli roligt å träffa dom nu:)

Älskar dig mest av allt nisse;)




Näää nu ska jag packa det sista...ring om ni vill prata med mig...är nog inte inne på msn under helgen...





11 oktober

Har jobbat 10.45-17.45 idag...sen har jag bara vart hemma å tagit de lungt läst lite engelska...asså jag tror aldrig jag stressat så här mkt på jobbet som jag gjort idag...det har varit fullt upp hela eftermiddagen så jag va helt slut när jag kom hem från jobbet...

Trodde aldrig det skulle vara såhär jobbigt å vara utan nisse...men det är det faktis....saknar han såå mkt..vill vara nära han nu....men jag hoppas vi ses snart:)

Älskar dig nisse!

Saknad:s

Jag saknar nisse redan som en tok...fast jag bara vart utan han i lite mer än 24 timmar.....ååh varför ska det vara så jobbigt:s....älskar verkligen den grabben på alla sätt som går....
Men jag kanske åker ner till han redan nästa helg:) men jag får se till veckan hure blir...
Det är iaf säkert att jag åker ner till han v.44 å då blir jag där mest troligt hela veckan:) dit längtar jag verkligen:)
Det har varit så underbart när han vart här..å vakna på morgonen å ha han vid sin sida....han har fått vara med till stugan en snabbis, se mig å pappa tävla folkrace, träffat 2 av mina bästa vänner, raggat runt här i gällivare lite:)
Vi har lite planer jag å nisse...men dom håller jag hemliga ännu tills jag vet om det blir så säkert:) men blire så, så kommer allt vara mer än perfekt...
Jag älskar dig nisse mer än ord kan beskriva, finns ingen mer underbarare människa än han!
6/9-08, du å jag nisse
no matter what!

Snart ska jag väl umgås lite med lina å bella:)

hejdå!

imååååååååååån:D

Ja imån kommer mitt hjärta till mig! å jag längtar så jag håller på å gå sönder...saknar han skiit mkt också.... är som ett tag sedan jag sett han också, sist jag såg han var 7 september....å nu kommer vi vara med varandra mer än 2 nätter...ska försöka visa han lite av gällivare, åsså ska jag dra med han på dollar store..han säger att de är min nya favorit affär;) kanske de är, hahah.....sen ska vi ut å äta med mamma 1 dag också:) ska försöka umgås så mkt som möjligt med han...för jag vet inte när jag åker ner nästa gång om det blir om 2 veckor eller v.44....
Älskar dig nisse!


börjar jobba kl.14...så jobbar jag till 22.15...imån ska jag föröka göra massor me saker så tiden går fort å jag får fara å hämta mitt hjärta på flygplatsen.... ska till tandläkaren på morgonen, sen har jag engelska, sen jobba 13-16.30.... sen om jag hinner tänkte jag kanske ta å baka bulla för det är jue kanelbullens dag på lördag;) hahaha...


Till helgen blir det kanske eller mest troligt utgång med mina tjejor;)


RSS 2.0